Mina magiska månfaser …

andligt, energi, helger, medial , , ,

Magi har alltid varit en del av mitt liv. Många häxor och shamaner, men också en del “vanligt folk” följer månens faser, som de tycker har en viss inverkan på livet. Man behöver ju inte bli “mångalen” för att följa månens positiva energier. Tänk bara på ebb och flod – till och med vattnet påverkas av månen, så varför skulle vi människor inte göra det.

Naturens under är många och månen är ett. Fullmånen är väl den fas som mest påverkar oss. Åtminstone med tanke på all spell, ritualer och manifestationer som görs just under fullmånens sken när månen har som mest kraft. Den förknippas också allra mest med magi. Här gäller ritualer för att få framgång och att fullborda något man håller på med. Att fullmånenatten är perfekt för kärleksmanifestationer är klart.

Att göra avslut med lyckat resultat är passande nu. Det är inte bara på nyår du kan ge löften, att lova under fullmånen håller lika bra. Tiden är perfekt för att samla magiska växter, gärna vid midnatt, och att ladda kristaller i månens sken. Under fullmånen får du också många viktiga budskap i dina drömmar!

Magi är lite som att ge stöd till sina drömmar. Nu har vi avtagande halvmåne. En tid för magi om förändringar – kanske vill du byta jobb, bli av med skulder, beundrare? Tiden är perfekt eftersom energin vänder sig inåt och det blir lättare att bearbeta problem.

Nymånen sedan. Nystart, nytt jobb, ny kärlek, börja en ny hobby eller ett nytt projekt. Säg spell och manifestera det nya. som om det redan vore! Locka till dig den nya kärleken med bön och ritual. Skaffa dig nya, goda vanor. Kanske tid att börja med yoga eller meditation. Båda?

Växande halvmåne, ja då påverkar månens kraftiga dragningskraft allt. Våra energier stiger till oanade höjder och det är en bra tid att övervinna svårigheter. Utför magi för förbättrad hälsa, så glöm inte att plantera frön, växter och magiska örter. En växande måne gynnar din kreativitet och ger kraft till andlighet.

Med magiskt ljus och kärlek från Laura