Midsommardagen

energi, hopp och tro, magi , ,

Det har hunnit bli midsommardagen, så nu börjar det så långsamt bli mörkare igen. Om några dagar är vi inne i juli, åskmånens tid eller örtmånens, om man gillar det bättre – finns några varianter till. Jag brukar säga åskmånen för det är då jag brukar få kontakt med min mor, när åskan går. Hon hade en speciell relation till åska och spådde helst när åskan gick. Kanske därför vi får bäst kontakt när det åskar som värst – hon pratade alltid om åskans fantastiska förmåga att leda energier. Ärligt talat tycker jag åsksmällarna är störande och blixtarna otäcka. Men visst, vackert kan det vara ibland.

Tänkte på det under natten, för jag hörde ett par små åsksmmällar som drog förbi, när jag höll på med min spådom. Såg blixtarna spegl sig i min kristallkula. Kanske “mamsen” som ville påminna mig om att utnyttja mina förmågor till fullo. Hon påminde mig alltid om att vi förmår mer an vi tror. Det gäller alla.  Men nu har det blivit förmiddag och solen strålar åter från en klarblå himmel, som det ska vara påmidsommar.

Det sköna med nattens spådomar är, att de alla visade på bra tider framöver, de för särskilda personer och helt allmänna visade samma tendenser. Några “vägbyten” där det är dags att vandra vidare på nya stigar – bättre jobb, mer levande i nuet och ta hand om sig själv. Positiva energier för hälsa och jobb – kärlek på “bättringsvägen”, kanske inte så snabbt som man vill, men på väg att stabiliseras. Lovar att bli en härlig sommar med fina överraskningar!

Med ljus och massor av kärlek från Laura