Merkurius åter på banan

harmoni, rådgivning, självrannsakan , ,

Igår återvände Merkurius från sin retrograd och är nu på rätt spår igen. Vi får mer balans i livet och all kommunikation går lättare. Efter en tid av självrannsakan och osäkerhet kommer nu harmoni och förmåga till logiska, vinnande samtal. En jättebra tid för jobbintervjuer och förhandlingar om högre lön. Även för att lösa problem inom familjen och finansiella svårigheter. Vi hittar lösningar, där vi tidigare såg hinder.

Merkurius är just onsdagens planet som ger oss möjligheter, inte bara för en tydlig och diplomatisk kommunikation, utan hjälper oss också övervinna finansiella problem. Den sen till att du gör bra ifrån dig inom de flesta områden En bra dag för besvärjelser som förändrar energier till det positiva. Använd gula  ljus för att stöta bort illvilja och skydda dig från svek och elakhet. Gröna för att locka pengar och  rikedom,  men även vänskap, kärlek och hälsa.

Onsdag är healingens dag och även dagen för nya möjligheter, dagen när vi ber ärkeängeln Rafael om hjälp med både kärleken och  hälsan. Rafael är ju ärkeängeln för healing, som stöder både traditionell och alternativ medicin, men inte bara det. Han är också de sköna konsternas ärkeängel som älskar musik, dikter och skrivkonst. Han är den som skapar fred och frid mellan länder. Det behöver vi.

Med ljus och mycket kärlek