Medium spå framtiden

andligt, medial, rådgivning, spådom, , , ,

Det finns många vägar att spå din framtid. Många vänder sig till ett medium, som sägs vara en sorts förbindelselänk mellan det andliga och människorna. Ett medium får in energier som hon/han tolkar Ofta har ett medium förmågan att se vad som kommer att hända och kan förmedla detta vidare. Medium har dessutom olika förmågor, så det gäller att hitta den som är expert på just din fråga – rätt rådgivare. Du ska känna dig bekväm med den person du pratar med. Då tas dina energier emot på bästa sätt. Intuitiva egenskaper och olika hjälpmedel är vanligt. Särskilt för att snabbt komma till korrekt resultat och svar på din fråga, känns det för det mesta bra att ha ett stöd.

Det vanligaste sättet verkar vara att spå i kort. Du överför energier, som gör att din rådgivare leds till rätt kort som hjälper till att besvara din fråga. Själv brukar jag dra 3 stycken ängla- eller tarotkort för att få en bra bild att bygga på. Med ett hjälpmedel går det, iallafall för mig, snabbare att komma fram till rätt svar på din fråga.

Det är viktigt att du slappnar av när vi pratar. Var den du är, så får du det sanna svaret. Det är bra om du inte ger för mycket information runt frågan, bara helt konkreta saker. Jag förstår att du vill beskriva något så positivt det bara går, men intuitionen och korten visar sanningen i vilket fall.

Korten följs tätt av kristallkulan, när det gäller önskade hjälpmedel. Vad som också verkar bli mer och mer efterfrågat är våra gamla runor, både till spådom och ritualer. Kanske för att runorna i sig är källan till en magisk kraft. Jag blir riktigt glad när någon ber om att bli spådd just i runor. Det känns så äkta.

Särskilt de som väntar ett ja- eller nej- svar brukar be mig att använda pendeln. Det är väl det snabbaste sättet vi kan närma oss något på. Något jag ofta använder för mig själv, det är att spå i eld. Rökens formationer har mycket att berätta. Just spådom i eld brukar jag spara till speciella helgdagar, plus vid nymåne och fullmåne. Nästa fullmåne med spådom blir 16 februari 2022 kl 17.56. Jag börjar med elden redan kl. 17.00 för att hinna få en bra start. Vill du jag ska ta reda på något åt dig? Glöm inte säga till, när vi pratas vid.

Med ljus och kärlek i massor från Laura