Medial vägledning..

andligt, medial, spådom, , , , ,

Att vara medial är ett ansvar att vilja hjälpa andra människor. Att knyta ihop trådarna, när någon gått vilse på livets väg. Det är så lätt att halka ut åt ena eller andra hållet, så det kan bli svårt att hitta rätt väg igen. Om du står vid ett vägskäl och inte känner dig säker vilken väg du ska välja är det bra att få medial vägledning. Innan du ringer är det viktigt att du tänkt över de frågor som du vill ha svar på och varför. Då är det lättare att vi tillsammans hittar den lösning som passar dig. Oftast är det inte livsavgörande frågor utan mindre problem, som kan vara nog så stora för en själv, som gör att kunden ringer.

Relationsproblem är en ständigt återkommande fråga. Då kan det vara bra att bli vägledd. Måste medge att jag efter 4 äktenskap blivit lite av expert på relationsbiten. Sista äktenskapet håller nu i nästan 20 år, så jag lärde mig mycket den tuffa vägen. Det gör att jag är öppen för alla frågor, hur små, stora eller knepiga de än må vara. Ett svar och en lösning finns det på nästan allt. Relationsproblemen innefattar ofta mer komplicerade familjeproblem. Barn från tidigare relationer, ex-man, ex-fru, du nämner det. Kärlek och olika personligheter?

Ett stort tema både inom äktenskap och singelliv brukar vara ekonomin. där kunden vill ha råd om hur hon/han ska fatta beslut. De flesta av oss har nog upplevt både upp och ner, vad gäller både jobb och ekonomi. Då kan det vara skönt att bolla frågan med någon utomstående som har egna och andras erfarenheter att jämföra med.

Jag tycker om att använda min egen mediala förmåga och ändå ta hjälp av kort, kristallkula eller annat. Det är optimalt. Samtidigt som jag gärna samarbetar med dig, för att få de mest precisa svaren. Ibland kan det behövas hjälp av en ängel, ärkeängel eller skyddsängel, kanske av en andlig vägledare. Särskilt om du vill ha kontakt med någon från andra sidan. Ibland kommer kontakten spontant, till och med utan att du frågat, ibland genom tecken – det är svårt att säga i förväg. Det har att göra med din egen relation till den du frågar om. Ibland får du ett meddelande, som är lite annorlunda än frågan du ville ha svar på.

Något annat som kunder pratar om är att samma negativa tankar återkommer gång på gång. Tankar som bromsar och begränsar – då behövs hjälp för att bryta mönstret. Tro inte att du är ensam om du känner det så – det är en typisk tankefälla. Visst kan man ibland tänka något negativt om sig själv. Vi känner alla igen det. Det viktiga är att inte fastna i den negativa tanken. Acceptera att det bara är tankar och fokusera inte på dem. Kanske få lite tips att bygga upp en bättre självbild. När negativa tankar kommer smygande finns det magiska uttrycket…….. Ingen är perfekt!

Ring mig gärna om du behöver lite hjälp med livspusslet. Eller med en enda viktig fråga.

Med mediala hälsningar från LAURA, ditt medium