Medial magi

magi, medial, spådom, Trolldom , , ,

Att använda sin mediala gåva när man utför magi är………. vad ska man säga – helt magiskt. Idag är det måndag, månens och drömmarnas dag – beskyddad av gudinnan Luna med hjälp av ärkeängeln Haniel, som också kallas mångudinnan. En speciell dag för intuitionen och kontakten med sitt undermedvetna. På måndagen sägs förmågan att se in i framtiden vara som starkast. En mycket bra dag för meditation och för mig som medial att se in i kristallkulan och använda kristaller vid exempelvis kortläggning. Du kanske anar att måndagens favoritkristall är månstenen.

Korten är något som redan blivit nästan som en fast del av mitt mediala arbete… Men det är alltid upp till dig som kund, att bestämma om du har speciella önskningar, vad gäller de hjälpmedel jag använder. Speglar sägs också vara fantastiska magiska redskap som är starkt förknippade med månen. Perfekt på en måndag och att använda i vatten. Spegeln kan användas till att både dra till sig energi och mota bort. Den berömde astrologen, läkaren, filosofen och siaren Nostradamus [1500-talet] spådde gärna i en spegel. Eller i en välputsad, skinande kopparskål fylld med vatten.

Spegeln sägs också kunna vara en portal till andra världar. Kanske spegelvända världar. Det finns mycket att göra med speglar i magiskt arbete. Enklast att putsa spegeln väl, släck allt ljus och tänd ett levande ljus framför spegeln, slappna av och be änglarna om beskydd. I spegeln formas olika skuggor, gestalter och mönster, som kan tydas. Ansikten, skepnader och väsen av olika slag – jag ställer alltid min fråga innan jag tänder ljuslågan. Min spegel är rund, mycket gammal och har en ram i tenn. Tenn är väl den mest magiska metallen. Inte bara att den används för spådom i nyårsnatten – tenn är också den metall som använts i den traditionella samiska slöjden.

Jag nämnde kort ärkeängeln Haniel, mångudinnan som står för healing, vår intuition och våra drömmar. Hon är den som hjälper oss få kontakt med vår innersta kärna, vårt undermedvetna och den som styr våra drömmar. Detta brukar kännas starkast vid nymåne och fullmåne där jag brukar tända ett extra ljus och be om hennes hjälp. Samma när jag sänder healing. När jag sänder änglahealing på distans är det alltid två ärkeänglar jag ber till, Haniel och Rafael, båda healing-änglar. Sedan föreslår jag alltid kunden att samtidigt be till sin favoritängel.

De flesta av er som brukar ringa ibland, vet ju att jag på fredagar mellan 19.00 – 19,30 sänder min änglahealing på distans till de kunder som önskar. Du behöver bara slappna av och ta emot. Inte göra något särskilt, som meditera eller försöka känna in vad som kommer. Andas djupt och slappna av. Att tända ett levande ljus är aldrig fel.

Med magiska hälsningar, ljus och kärlek från Laura, ditt medium.