Medial magi

magi, medial, mindfulness , ,

Att vara medial kan ibland tyckas magiskt! Sanningen är att vi alla är mer eller mindre mediala, andliga, och att vi kan öva upp vår medialitet. En del människor märker av sin medialitet redan som barn. Kanske finns det redan i familjen – då är det helt naturligt att “se” mer än andra. Andra upptäcker sin medialitet senare under livets gång. Vilket som är helt normalt. Många märker aldrig någonting alls. Känner du av att du kanske är medial och vill utveckla det, finns en mängd kurserbjudanden på nätet. Välj noga för det finns bra och dåliga – det är som med allt annat.

Solnedgång, Moln, Meditation

Kanske känner du på dig saker som kommer att hända, du ser tecken som visar vägen eller du får till dig andras tankar. Kanske märker du små tecken – sifferkombinationer som kommer upp ofta, fjädrar i din väg. Om du har gåvan att spå kan du se vissa framtidshändelser och få kontakt med andra dimensioner, kanske “se” energier från bortgångna och änglar.

Du sitter där i skymningen och tycker allt är magiskt. Då kan du plötsligt få känslan av att en ängels ande är nära dig, du ser ljussken, färg och förnimmer kanske att en hand läggs på din. Själv ser jag dessa ljussken och färger, när jag arbetar med min kristallkula och får på så vis svar på många frågor. Vill du själv ta tag i din andlighet, fråga gärna mig eller en kollega hur du kommer vidare. Till exempel kan man genom meditation känna av sin andlighet.

Meditation, Gong, Meditera, Mindfulness

Ibland använder jag klangskålar för att underlätta magiska, positiva vibrationer. En annan gång kanske jag behöver shamantrummans dova toner, för att komma i rätt sinnesstämning vid kontakt med andra dimensioner. Ibland ingenting alls – allt är beroende på kontakten, som ibland kommer av sig själv, ibland behöver nästan “lockas” eller iallafall få lite hjälp på traven. Liksom jag själv.

Du lever ögonblicket – tänker inte bakåt på saker du ändå inte kan ändra, inte heller på framtiden, som du vet väldigt lite om. Visst är det bra att vara förberedd, för att sedan reagera när tiden kommer – inte älta bakåt och framåt. Ta istället tillvara små magiska moment och njut av härliga ögonblick.

Solnedgång, Moln, Meditation, Buddhism

Med magiskt ljus och mycket kärlek från Laura