Månens magiska makt

Eld, energi, magi , ,

Månen påverkar vår hälsa, vårt mående och humör. Vårt arbete och våra relationer påverkas också i hög grad av månens olika cykler och vi kan använda månens olika faser för att påverka vår livssituation. Magi, ritualer, spådom, affirmationer, visualisering eller bara en bön. Det finns mycket vi kan göra för att med månens hjälp förändra våra liv i en positiv riktning. Under fullmånen fullbordar vi våra projekt, laddar våra batterier, visar tacksamhet och förlåter oss själva och andra. Förlåter för att inte längre tänka på det, släpper oförrätter och avslutar negativa kontakter. En optimal tid att avsluta allt du vill bli av med.

Efter fullmånen kommer nedanmånen, den avtagande månen, där vi är nu på väg till nymåne. En bra tid att att släppa taget eftersom månen gör det lättare för oss. Tiden passar för magi som hjälper oss förändra eller avsluta. Eftersom energin vänder sig inåt blir det lättare att lägga av med dåliga vanor, minska skulder. Också bli av med dåliga, energikrävande bekanta eller fiender, så som man bestämde under fullmånen.

Månens skära blir nu tunnare för varje dag och vi närmar oss nymånen. Den fas som är magisk för nystart och för att sätta nya intentioner. Planera för framtiden och ta tag i sina drömmar – verkligen börja göra det man drömt om så länge. Fasen står för pånyttfödelse och här är tiden perfekt för att locka till sig en ny kärlek, skaffa en ny god vana. Magi och ritualer under nymånen är viktiga, för att tydliggöra sin vilja och optimera sina chanser i nya projekt. Vid min personliga månmagi använder jag gärna levande ljus och rökelse och en spådom känns perfekt under både ny- och fullmåne.

MED LJUS OCH KÄRLEK!