Månens alla faser

ärkeängel, drömmar, magi, Måne , ,

Vi närmar oss snabbt fullmånen, som kommer i Jungfruns tecken den här gången. Den 7 mars händer det mycket på himlavalvet, så just nu är månen somm allra starkast. Under den här fullmånen gäller det att vi tar tag i våra stora planer. Fullmånen på tisdag, i morgon alltså, betyder att intuitionen höjs och att våra känslor påverkas – den här gången kanske mer än vanligt. Det astrologiska årets sista fullmåne!

2023 sägs bli en positiv vändpunkt i våra liv. Ett år med fokus på både kärlek och karriär där våra önskningar har stora chanser att uppfyllas. Det har gått lite trögt hittills, men nu är det dags att ta nya steg framåt. Med turplaneten Jupiter i Vädurens tecken kommer livsenergin att växa. Kanske hjälper det också att krigsplaneten Mars kommer att vara i retrograd längre än vanligt . Dessutom byter planeterna Saturnus oh Pluto plats och ger oss bättre trivsel, plus möjligheter till att våra ekonomiska möjligheter förbättras.

Starta den här fullmånen med magiska ritualer vid varje månfas, för att ta vara på allt det positiva som väntar. I morgon  tänder du ett ljus och manifesterar vid fullmånen att du avslutar det som belastar dig. Ge förlåtelse till dig själv och andra. Under den avtagande månen sedan, blir det tid för magiska ritualer för förändringar, som till exempel bränna bort dåliga vanor. Nymånen är pånyttfödelsen och starten på alla nya planer. Kanske tid för kärleken att få en nytändning eller hitta den nya människan i livet. Efter nymånen  kommer den växande månens som är perfekt för att få förbättrad hälsa och kondition. Den växande månen gynnar all utveckling – månenens dragningskraft ökar allteftersom månen växer och krafterna stiger. Själv försöker jag utnyttja alla faser på bästa sätt.

Med kärlek och månens ljus från Laura

.