Magiska besvärjelser

andligt, energi, Livsstil, medial, rådgivning , ,

De fyra dagliga faserna, solens faser, är kanske inte så kraftfulla som månens. Men vill du ha en snabb kraftkick för jobb eller ekonomi är de riktigt bra, Solens faser kan du likställa med söndagens och även använda kristaller so m passar för söndagen. Tigeröga passar bra, likaså pyrit eller beryll. Guld är perfekt – för all solmagi, för att uppnå perfektion, för att drömmen ska bli sann och för mycket pengar. Naturligtvis också för healing och kontakt med änglar,

För besvärjelser när som helst under gryningen eller på morgonen, ska du vända dig mot öster, så du möter solen. Gryningsmagin ska du använda för bättre hälsa, tur och optimism. För planerad nystart av ditt liv, bättre ekonomi och karriärmöjligheter. För att hitta en ny kärlek .

På middagen och eftermiddagen, ska du vända dig mot söder, där solen är stark. Middagsbesvärjelser använder du bäst till att få fram en stor summa pengar och bättre jobb. För att få bra självförtroende och glädje. För den eviga kärleken, trohet och balans i livet. Tur i rättsärenden och krya på dig healing.

När skymningen kommer, vänder du dig mot väster med dina besvärjelser. I skymningen släpper du taget om både ilska och skuld. Du ber om skydd mot dåliga energier, sjukdom och skulder. Du önskar rättvisa och glädje i hem och familj.

Vid kväll och midnatt vänder du dig mot norr med böner, manifestationer och besvärjelser. Bästa tiden att sända healing är vid tiotiden på kvällen. Kl. 22.00 – 23.00 är healingtimmen. Du förlåter dig själv och andra för att kunna gå vidare. Du accepterar det som du inte kan ändra. Nu kontaktar du skyddsänglar, andliga guider och dina visa förfäder.

Med ljus och kärlek från Laura