Magisk musik

Meditera, själen, spådom, , ,

Det finns musik som låter oss drömma när själen behöver tröst. Musik som passar när vi mediterar eller bara vill tänka efter och den som följer oss i en jublande glädjedans. Musik för alla tillfällen när vi känner för det. Och visst finns det musik som hjälper vid magi och ritualer, kanske också astralresor.

Då tänker jag mer på klangskålar och shamantrummor, men har en kollega som som älskar violin, en annan lyssnar på harpa i bakgrunden när hon spår. Påstår att harpans toner är änglarnas musik. Jag skulle bli tokig, så var noga när du väljer bakgrundsmusik, för valet av musik är mycket personligt och olika vid olika tidpunkter och för olika sinnesstämningar..

Andlighet behöver inte vara kopplat till religion, utan du kan odla din egen inre intuition med exempelvis musik. Vissa typer av indisk musik  används ofta vid utövande av yoga och meditation. Medan det kanske räcker med vindens brus i trädkronorna vid en gående meditation genom skogen. Vill du lyssna på något, sök online på peaceful music, calming music eller zen meditation music så hittar du något passande för både magi och ritualer.

Med klangskålars ljud, tända ljus och kärlek. Ha en underbar söndag!