Magisk meditation

Uncategorized

Hej igen, förra gången pratade vi om positivt tänkande och magi. Så jag fortsätter idag med magisk meditation.

Att meditera är viktigt för hälsan, andningen och lugnet, det vet vi. Då passar det bra att förena det med lite positiv magi.

Just för dig som längtar efter kärleken passar ”Pink Bubble Meditation” perfekt. Sätt dig i en behaglig och avslappnad ställning, på en stor mjuk kudde. Du kan sitta i lotusställning eller helt enkelt med benen i kors. Slappna av lite i taget, andas djupt och långsamt. Föreställ dig kärleken och dig tillsammans. Ni gör något du drömmer om på en underbar plats. Kanske sitter ni på en bänk bland massor av röda och rosa rosor. Det doftar underbart och ni håller om varandra. Du ska föreställa dig, att det redan har skett. Föreställ dig detta så tydligt det bara går. Det är ni två. Tänk dig nu en rosa bubbla som omsluter din tanke. Titta på bubblan och njut av att vara tillsammans med kärleken. Fortsätt att vara helt avslappnad och andas djupt och långsamt. Känn att det är ni.

Titta på bubblan, dröm och känn att detta är verkligt. Stanna kvar i tanken så länge du vill och blås sedan bubblan med din tanke upp i luften, när du avslutar meditationen.

Avsluta gärna med att säga….. Ja, så är det. Det är vi! När du skickar upp bubblan.

Många kramar, kärlek och ljus från Laura