Lycka och pengar? Eller?

blog, drömmar , , , , ,

Har suttit och läst i gamla böcker om det där med lycka och pengar. Ska tydligen inte ha så mycket med varandra att göra. Men visst vore det skönt med båda delarna. Kanske är det tid för ett visionboard även för pengar. Vad skulle du göra om du hade obegränsat med pengar? Medge att tanken är härlig och rolig att leka med. Jag önskar att vi i Sverige kunde ha ett mer okomplicerat förhållande till pengar, utan Jantelag.

Guldpengar,euro, kronor eller dollarsedlar, härligt i vilket fall. Vad skulle du egentligen göra med alla pengar. Sluta jobba? Nytt hus eller lyxiga resor? Hmm, båda delarna. Måste tänka på min farfar. Han var motsatsen till den svenska jantelagen. Han hade insett, att även om pengar inte gör lycklig, så lever man rätt så mycket lugnare med en välfylld plånbok.

Samtal om pengar är nästan ännu mer tabubelagt än samtal om sex. Om någon säger att hen inte bryr sig om pengar är det en lögn. Pengarna är inte problemet, utan personens inställning. Det är inte fult att önska sig pengar. Det är lättare att hjälpa andra om man har pengar, lika som det är lättare att hjälpa en svag om man själv är stark. Attraktionslagen och magi är användbart när man önskat påfyllning i kassan.

Visst vore det härligt att vinna en förmögenhet medan man ligger på soffan och drömmer. Men en klok man har sagt att för att bli “rik” ska man lägga ner tid och vikt på att jobba mer med sig själv, Det är här Attraktionslagen och Magin kommer in i bilden. Tron på att positiva energier attraherar positiva energier visar en väg till det man önskar. Om vi inte tror att vi kan få det vi önskar så minskar möjligheten, därför är det viktigt att skicka ut positiva energier. Särskilt när du ber en bön, sänder ett spell med din önskan eller manifesterar. Känn pengarna i handen eller se dom på kontot. Känn trygghetn. Se dig köpa ett önskat föremål.

Tankens kraft är mäktig,har vi lärt oss. Tänker du jag har – då blir det så. Tänker du – har inte- då blir det ofta så. Så var försiktig när du tänker efter och grunnar på något. Låt inte dina tankar avvika på negativa spår. Positivt är det som gäller. Tänd gärna ett ljus när du ber, grönt eller silver för pengar.

Varmaste hälsningar, med önskan om lycka OCH pengar från din sierska LAURA