Ljusmagi

Uncategorized , , ,

Den enklaste formen av ljusmagi är att tända ett ljus, önska sig innerligt och sen släcka ljuset. Blås inte ut ljuset, nyp veken eller använd en sked. Faran när du blåser ut ljuset, är att du blåser bort din önskan också. Berätta inte om din önskan för någon, förrän den slagit in.

Du han kombinera din önskan med olika tillägg. Symboler, örter, olja, färger, kristaller, tidsintervaller, spell och/eller visualisering. Det behöver inte vara komplicerat, utan så som det känns rätt för dig. När du vill utföra ljusmagi är det bra om du håller dig till en önskan eller avsikt. Blanda inte ihop pengar, kärlek, jobb och strävan att bli av med en ovän sådär huller om buller. [Inte som önskan under fullmånen exempelvis, där man ofta skriver 3 önskningar på varsin papperslapp.] Är det en ritual som du planerar att göra flera gånger, kan du vanliga ljus eller blockljus. Föe engångsritualer gärna tårtljus eller teljus som du låter brinna ut.

Du kan också jobba med att göra ritualen på rätt veckodag och med “rätt” färg på ljuset. Måndag för känsla och intuition. Onsdag för pengar ock ekonomi. Fredag för kärlek och passion. Ljusmagi tidig morgon för med sig nya insikter. Runt middag är bra för glädje, energi och framgång/pengar. Skymning för att avsluta eller avlägsna. Midnatt är bra för allt magiskt arbete. Upprepade ritualer är bra om du gör på samma dag, samma tid. älj också gärna ett genomfärgat ljus med färgen för din önskan. Rött och rosa för kärlek och passion, grönt för pengar/ekonomi, konst och skrivande, blått för beskydd och säkerhet, violett för andlighet och trygghet. Ett vitt ljus kan du använda för alla önskningar

Lycka till med dina önskningar hälsar L.