Lite “tokig” får man vara, ibland….

drömmar, Eld, glädje , ,

Nu har vi snart Halloween och häxornas visdom möter oss, så varför inte skapa magi med lite spådom den närmaste tiden. Eldar för magi brinner här på gården och idag snöar det rejält. Jag som drömt om en härlig sensommar, fick idag istället lägga tallris på två stora eldar medan snöflingorna faller. Faller – nej, piskar ner vore mer passande. Måste vara “klimatförändringen” till hetare tider.

Jag försöker med ljusmagi både ute och inne för att förbättra humöret och kanske blidka vädergudarna. Inom magin sägs tallen, som jag lägger på eldarna, hålla sjukdomar borta och se till att det finns nog med pengar i huset. Tallen motar bort illasinnade energier och ser till att vi står stadigt när vindarna blåser. Verkar passa i tiden. Den stärker också vår intuition och andlighet, också bra nu på senhösten när korridorer sägs öppnas till andra dimensioner. Har till och med hängt tallris med kottar på ytterdörren!

Inomhus brinner lila, indigo och purpurfärgade handstöpta ljus. Torsdag idag och ärkeängeln är Raziel, mystikens och mysteriernas ängel som känner till hela Universums och alla änglars hemligheter. Brukar be till Raziel att hjälpa mig öppna mitt tredje öga när jag mediterar och även vid spådom. En av mina favoritänglar, tillsammans med Uriel, visdomens och naturens änel och Haniel, ärkeängeln som också är mångudinna, Uriel, fredagens ängel passar perfekt eftersom midnatt redan passerats och vi har fredag.

Passar på att önska en fin helg med ljus och kärlek!