Levande ljus…

Uncategorized , , ,

Seanser är någonting som jag gör väldigt sällan. Faktiskt är det bara några speciella tider på året. Det är nu på söndag, allhelgonadagen. På nyårsdagen, påskdagen och midsommardagen. Alltid klockan 03.33……. Alltid i ett “hav” av levande ljus. Doftande med vackra färger……. Varje färg, varje doft har sin speciella betydelse…..

Jag sitter ensam med jordgloben, min kristallkula och mitt gamla trebenta albord. I mitt knä ligger en gammal bibel från min farmor, där hon strukit under några kapitel. Du kanske undrar varför jag sitter helt ensam? Vi medium arbetar alla helt olika. Många har gärna flera personer runt sitt seansbord och det finns de, som får bäst resultat vid storseanser. Själv lyckas jag bäst med mina seanser i ensamhet. Jag har pratat med de som vill förmedla ett meddelande och andra som önskar kontakt med någon de saknar. De vet tiden för seansen och är informerade om vad som händer, naturligtvis och vi har kontakt senare. Med mig har jag hjälp från tre ärkeänglar. De som passar mig bäst vid det här tillfället. Azarel, budbäraren, alltid vid seanser, den här gången också Haniel, healing- och mångudinna, eftersom det blir fullmåne. Rafael, också han står för healing och är även ängeln inom både traditionell- och alternativmedicin. Hjälper sörjande, kränkta och sjuka. Det behövs lite extra allhelgonadagen 2020.

Detta, att bäst kunna utnyttja min mediala förmåga i ensamhet, gör också att jag älskar mitt arbete som medium på en telefonlinje. När jag sitter vid mitt arbetsbord blir jag inte störd av något. När jag blir sammankopplad med dig eller en annan kund, kan jag helt koncentrera mig på telefonsamtalet. Rösten, stämningen, själens viskningar, hjärtats röst. Jag blir inte avlänkad av kläder, make upp, en flott frisyr, smycken och parfym, utan min intuition har kontakt med känslan, utan påverkan. Energier strömmar till mig.

Med kärlek, ljus och omtanke från Laura-