Leendets magiska makt

drömmar, glädje, kärlek, Livsstil, själen , , ,

Leendet skickar ut positiva känslor och energier. Det är det mest attraktiva uttryck vi kan reflektera och skicka ut till våra medmänniskor och det har en kraftig effekt. Le och du får för det mesta ett leende tillbaka. Leendet inte bara förbättrar vårt eget humör, det förbättrar våra relationer och i viss mån även vår hälsa. Så le mot människor du möter – hemma, på jobbet, i affären – allt blir trevligare.

Leendet hjälper oss till och med att bli på bättre humör när vi känner oss nere i humöret. Ditt leende kan hjälpa dig i de flesta svåra situationer. Det reflekterar hur du tar saker och utstrålar säkerhet och välmående som smittar.

Även om du i början tycker det är lite svårt att le bara sådär, så dröjer det inte länge förrän ditt leende är äkta. Du påverkar dina egna känslor också positivt. Snart kommer strålglansen från leendet även att nå dina ögon.

Le mot din egen spegelbild, säg till dig själv “Jag är snygg! Jag är självsäker och framnergångsrik”. Ställ dig gärna också i en så kallad power-pose! Sträck på ryggen, upp med hakan, in med magen, stå lite bredbent och axlarna bakåt . sträck händerna uppåt framåt. Världen är din! Vill du inte, gör det iallafall. Fake it till you make it!

Le när du pratar i telefon. Jag lovar att det gör samtalet trevligare. Kärleken kommer att känna de positiva energier, som du sänder ut. Le när du ringer om det där jobbet du så gärna vill ha – dina chanser att bli kallad till intervju stiger, för vem vill inte prata med den där positiva, sympatiska människan! Du har säkert hört det många gånger “Säg det med ett leende”. Det lönar sig och du mår bättre,

Med ljus, magi och kärlek från Laura