Lägger kort för kärleken…..

Attraktionslagen, kärlek, spådom , ,

Kärleken tar många vägar och ibland blir det inte riktigt så som man tänkt sig. Mannen och kvinnan har helt olika förväntningar. Han, eller hon, vill ha ett löst från och till förhållande, medan den andre tror mer på den stora kärleken. Kanske senare ett liv tillsammans. Någon att ha förtroende till. Man är helt enkelt på olika plats i livet.

Att lägga korten för kärleken är intressant, men svaret blir kanske inte alltid det man vill ha. Korten brukar visa det bästa för dig, men det är  eventuellt inte det som händer just nu – så kanske ska du också försöka med lite egen “magi”. Du har säkert hört det förr att tankens kraft är stark. Så se dig i tanken med kärleken, hur ni gör saker tillsammans. Viktigt är att tankarna är positiva, för dina positiva tankar attraherar positiva händelser med den du tänker på. Stryk allt negativt angående relationen ur dina tankar. Le och tyck om dig själv.

Tänker ofta på vår svensk-nederländska skådespelare Amanda Ooms , som i ett radioprogram berättade att hon gick in i varenda kyrka hon åkte förbi och tände ett ljus. Hon bad om att få sin stora kärlek tillbaka. Och de blev senare återigen ett par. Du behöver inte åka till en kyrka, utan kan göra din ljusmagi hemma. Tänd ett ljus, gärna djupt rött, annars vitt eller ett bivaxljus. Ta kokosolja där du lagt torkade rosenblad och lavendel och smörj ljusen medsols nedåt. De torkade blombladen kan du samtidigt också smula ner i en rökelse för din lilla ritual. Mnifestera och se er tillsammans. Idealt medan du mediterar – en “pink bubble” meditation där du föreställer dig er tillsammans.

Med ljus och kärlek från Laura