Kylan biter hårt

hopp och tro, Livsstil, vinter , ,

Det har blivit riktigt ordentligt kallt och vintern har redan tagit oss i ett järngrepp. Efter årets sista fullmåne känns det som om tiden rusar fortare än vanligt. Dessutom mycket kvar, som ska göras före tolvslaget på nyårsnatten. Vi har ju den viktiga, årets sista  fullmåne i dag torsdag 8 december, riktigt tidigt på morgonen, sen kommer både Midvintersolståndet och som avslut den sista nymånen 2022, en som dyker upp den 23 december kl. 23.57 i Stenbocken. Vilken midnatt, då gäller det att ha lagt bort allt gammalt “skräp”, inombords och runt omkring, för att få en perfekt början till allt det nya som ska hända.

Min decemberlista är lång. Både gamla och nya synder ska bort, Inget gammalt “skräp” som belastar, får tas med in i det nya året. Ska nu äntligen hitta en perfekt livsstil. Hoppet och tron att klara av situationen, den har jag….. varje år!!!  Just inkommen från fullmåneritualerna sitter jag och värmer mig med hett timjan- och kamomillte. Vi hade minus 25 inatt, så vovven dumpade mig och gick in, annars är han alltid ett troget sällskap.

Ändå var det härligt i månens ljus och vi har ju fortfarande fullmånen med all sin kraft ett par dagar till. Så hinner du inte alla spell och manifestationer idag, så fungerar det ett par dagar till. Själv lägger jag till ett par dagar för att utnyttja kraften från Mars som också är involverad. Önskar en fortsatt fantastisk december!

Med kärlek och ljus från Laura