Kristallkulans magiska reflexer

kristallkula, magi, mörker , ,

När mörkret sakta drar bort och dagen gryr, då är tiden perfekt för att ta fram sin spåkula. Speglingarna mellan ljus och mörker gör det möjligt att läsa av kristallkulan på bästa sätt. Min gamla kristallkula står dessutom mitt i fönstret på skrivbordet – mellan rökelse och 3 tända ljus av naturligt bivax. Har mycket vax kvar sedan björnen “tog” mina sista kupor, så det blir många ljus de närmaste åren. Det var honungen han var ut efter – var väl hungrig den lymmeln.

Nu blir det ljusare för varje dag, men ljuset kommer långsamt, helt perfekt för spådom i kristallkula. Jag brukar använda kulan tillsammans med runor eller kort, för att få en bättre helhetsbild. Jag tar gärna runorna för livets väg i största allmänhet – familj, ekonomi, jobb. Men gäller det kärleken är tarotkorten den absoluta favoriten för mig – kulan får  visa nyanserna.

Att läsa framtiden, liksom allt andligt arbete, känns helt magiskt. Universums energier är mäktiga och påverkar oss i hög grad. Ibland mer än vi själva tror – detta med att tänka positiva tankar för att sända positiva energier är viktigt, På så vis drar vi till oss det positiva – de positiva energierna. Läste någonstans att vi ska vara försiktiga med vad vi tänker, för det är en direkt kommunikation med Universum. Glöm inte att tänka positiva tankar om dig själv – om du tycker om dig, då gör andra det också.

Med ljus och kärlek från Laura