Kristallers magi

Uncategorized

Visste du att kristallerna har individuella egenskaper som ger kraft och energi. De olika färgerna och materialen ger en kombination, som kan ge just de egenskaper du söker. När du vet vad du söker ska du inte bara läsa dig till stenens betydelse. Du måste också få den rätta känslan. När du tar stenen eller kristallen i handen, brukar du märka direkt om det är rätt. Jag har ibland beställt kristaller, som inte alls känts rätt, men så har jag senare tagit den i handen när jag tänkt på något annat – för det var den rätt. Så stirra dig inte blind på det som skrivs.

Ametisten till exempel ska vara magisk för att beskydda hemmet och ta bort negativa energier. Dessutom är det en fantastisk kristall att använda vid healing. Charoiten som har samma lila färg som ametisten ska hjälpa människor att klara av ensamhet. Färgen lila är kopplad till det andliga, tredje ögat [lila är en pannchakrafärg] och förstärker psykiska förmågor.

Rosa är en färg som ligger nära lila och har en bindande magi. Det ljuva rosa försonar och avslutar gräl, det står för vänskap och vänlighet, ger god sömn och motverkar stress. Du hittar färgen i rosenkvarts, i korall, rosa turmalin och många fler. Det rosa är kopplat till hjärtchakrat, så du laddar dig själv med kraft samtidigt som symbolen. Magiskt.

En gul citrin är bra för att lyckas med det nya jobbet och dessutom allt som gäller att attrahera pengar och lösa ekonomiska problem. En gul honungskalcit hjälper dig nå din önskan vid healing och löser familjeproblem. Färgen gul är pålitlig när det gäller att övervinna ekonomiska problem, tillfrisknande efter sjukdom och motar bort elaka personer och illvilja.

Men vad du än har för önskan eller problem – det finns kristaller i mängder som hjälper dig med lösningar. I alla former och färger. Bara att leta tills du hittar rätt!

Med magiska kristallers kraft, ljus och kärlek, hälsar Laura