Korten som svarar på din fråga

andligt, förtroende, medial, rådgivning , , ,

Under tiden du ställer din fråga tar jag oftast tre kort…. 2 st ur den lilla Arkanan, där jag använder original Raider Waits Tarotkortlek och 1 sista kort ur stora Arkanan, där jag använder änglakort. [Naturligtvis har jag först frågat om det är ok att jag använder kort]. Dina energier är det som styr vilka kort jag drar och hjälper till med svaret. Jag brukar först berätta vad varje kort står för och sammanbinder till sist för ett svar på det du vill veta. Har du fler frågor brukar jag dra kort för varje. Vill du veta helt allmänt vad framtiden har i beredskap, kan det bli både 5 eller 10 kort – 10 är det keltiska korset och den vanligaste läggningen för framtidens svar.

Jag väljer oftast att läsa kort, eftersom det ger en komplett bild mycket snabbare, än om jag samlar in information på andra sätt. Genom guider, bilder, genom visioner eller till exempel stark intuition. Snabbast går det förstås med en pendel, om svaret på din fråga är ja eller nej. Väldigt sällan den krånglar till det och svarar kanske.

Under tiden jag läser korten strömmar information till mig. Det är dina energier som “tar tag” i korten och styr svaren. Ofta vet du ju själv svaret på den fråga du ställer och ditt undermedvetna skickar energin, men lika ofta kommer andehjälp utifrån, eller änglahjälp och hjälpen kommer på grund av dig och kraften i din fråga.

Min kula av kristall älskar jag och brukar i mån av tid använda den tillsammans med de tre korten. Det är framför allt när jag är inloggad i gryningen, som kristallen – kulan får ligga där som stöd. Skuggbilderna som visar sig i kulan brukar tala sitt tydliga språk och förtydligar det som korten visar.

Det är då jag känner hur energierna bara kommer och visar svaret. Det kommer en punkt, när man bara vet, att så är det. Förutsägelsen är helt säker. Alla energier är i samklang, det är så det blir. Men hur är det då om jag vill ändra på ödet, som är förutbestämt, frågade en kund. “Det går ju att starta ett helt nytt liv., eller”? Till den svåra frågan återkommer jag i nästa inlägg!

Med ljus och mycket kärlek från Laura