Kärlek och magi

Attraktionslagen, kärlek, magi , ,

Kärleken är magisk när den väl “slår till”. Hoppet att hitta den finns hos oss alla – kärleken till partnern, men inte bara den utan till familj, vänner, vovve, katt och andra husdjur. Har läst rätt mycket om attraktionslagen på sistone och visst verkar mycket där stämma fint ihop med verkligheten. Det passar också mycket bra om du även använder Feng Shui i den magiska “delen” av ditt liv. Alla dina positiva tankar drar till sig positiva energier enligt attraktionslagen. Genom att också använda ljusmagi enligt Feng Shui förstärker du detta.

Placera alltid ljuset i en aera av boendet som är i harmoni med din önskan. För kärlek – sovrum eller vardagsrum beroende på viken sorts kärlek, för succé, jobb och pengar passar en jobbhörna, för skönhet är hos mig i badrummet. Var noga när du väljer färg. Ett flammande rött för passionerad kärlek men också för succé, för både vänskap, jobb och pengar är grönt passande. Skönheten då? Där tar jag alltid lila eller indigo, för att lista ut alla hemligheter.

En Feng Shui ljusritual aktiverar och förstärker din önskan. Skriv din avsikt på ett smalt papper i rätt färg och låt den brinna upp i ljusets flamma medan du upprepar din avsikt – “se” den framför dig! Bekräfta avsikten flera gånger. Du kan släcka ljuset när du är färdig eller låta ljuset brinna ut. Intentionen verkar vilket som. Vill du lägga extra kraft bakom, upprepa ljusritualen 9 dagar i rad! 9 är siffran för fullbordan.

Med levande ljus och kärlek!