Juni månad blir händelserik

andligt, drömmar, helger , ,

Nu väntar en månad med många möjligheter, en månad när vi kan göra verklighet av vår drömmar. Satt igår i solnedgången och tänkte på den kommande svenska sommaren, som jag tycker är underbar. Var i världen jag än bott, har jag alltid försökt komma hem, åtminstone i juni – juli – augusti. Och nu har jag lyckan att bo här året runt. En författare skrev att han längtade till jorden, till stenarna och marken där han lekte som barn. Lite så är det för mig också. Är nu lycklig i ett litet “häxhus” mitt i skogen. Eventuell semester utomlands är förlagd till vintertid och bara för att hälsa på vänner lite överallt. Naturligtvis bara dit vovven får följa med.

Men nu till juni månad. På söndag 4 juni tidigt på morgonen väntar en stark och positiv fullmåne i Skyttens, mest optimistiska, tecken. Skytten sägs vara orädd och stresstålig, öppen och ärlig och dessa egenskaper kan vi dra nytta av när fullmånen visar sig i just Skyttens tecken. Det är en tid för positiv kommunikation och det blir lättare att lösa problem. Just under den här fullmånen, när också Pluto rör sig tillbaka genom pålitliga Stenbocken, har vi en bra och stadig grund för att reda ut det som behövs, släppa problemen och gå vidare.

Det gäller att nyttja månens fullmånefas, för att gå vidare mot en härlig midsommarafton fredagen den 23 juni. Dessförinnan har vi även en nymåne den 18 juni i Tvillingarna, så vi hinner med både att avsluta allt gammalt som belastar och få en fantastisk nystart inför Midsommarhelgen. Bättre går det knappast. Vi ska ju också hinna med att fira Sveriges nationaldag den 6 juni, så detta lovar gott. Önskar en fin juni månad! Tips om ritualer följer….

Med ljus och kärlek från Laura