I tarotkortens magiska värld

andligt, ärkeängel, drömmar , ,

Tarotkortleken är ett viktigt hjälpmedel, som ofta används vid spådom eller annat medialt arbete. Korten som dras  på din fråga svarar på just dina energier. Jag har flera kortlekar liggande när jag stitter uppkopplad till spålinjen – alla renade både med rökelse eller fullmånens sken och väl blandade. Ändå blandar och kuperar jag en extra gång medan vi pratar. Detta för att säkra att jag endast använder dina energier när jag drar korten.

Så den gångna natten låg de alla uppradade på fönsterbrädan i fullmånens  klara, starka sken. I Jungfruns noggranna, ordningsamma tecken är korten säkert väl renade. Samtigdigt brände jag vit salvia i små smudgesticks. De ligger faktiskt kvar och blir renade ännu en gång. Dubbelt skadar aldrig och eftersom jag sänder en extra änglahealing på distans från kl.23.00 fram till tolvslaget, får de ligga där i doften från rökelse och 7 st tända röda ljus. Röda för att kunna släppa till synes oövervinnliga problem.

Jag kommer samtidigt att använda de 22 korten i Tarokortlekens stora Arkana och manifestera med hjälp av den ärkeängel som är förbunden med kortet jag drar. Exempelvis är kort nr 10 Lyckans hjul, förbundet med ärkeängeln Mikael, nr 18 Månen har ärkeängeln Haniel, mångudinnan vid sin sida, nr 11 Styrkan, framför allt den inre, har ärkeängeln Ariel som ger extra kraft, nr 1 Magikern har ärkeängeln Raziel som känner till Universums alla hemligheter, osv med olika ärkeänglar. Den stora Arkanan bär på livets större hemligheter och själens val.

Med fullmånens ljus och kärlek från Laura