I snörikets mitt

ärkeängel, energi, Måne, Önskan , ,

Det snöar, mer och mer. Kände mig verkligen som snödrottningen i snörikets mitt, när jag var ute vid fullmånen kort efter midnatt. Skickade snabbt en bön till Raquel, isens och snöns ärkeängel som skyddar oss mot elementen, att hon kunde lugna ner sig lite med snön. Men något har gått fel verkar det som, hehe. I går kväll bad jag snabbt till ärkeängeln Uriel, som flammar i rubinguld, att låta snöflingorna förvandlas till pengar i massor! Passade på att be ärkeängeln Sachael, som förknippas med rikedom och dessutom med turplaneten Jupiter, om samma sak. Bad faktiskt om massor av snöflingor – detta att förvandla till pengar tycks inte ha kommit fram… men jag ger inte upp.

Får ta det med humor och försöka med något annat. Roligt var det iallafall att föreställa sig sedlar, som faller från himlen. Min stora eld som brann till fullmånen, matade jag med både tall och en, bra för både skydd och pengar. Elden brinner fortfarande, så jag kommer att fortsätta med olika ritualer ett par dagar till. Hoppas det fungerar med elden, för i morgon ska det börja regna, Kanske ska jag be om silvermynt när det regnar, hehe. Iallafall ska jag tända 3 stycken gröna ljus för både hälsa och pengar under kvällen, mer seriöst den här gången.

Började tidigt med fullmåneritualerna vid denna viktiga Kräftans fullmåne. Upprepade en del nyårslöften som jag absolut vill hålla – sådana om ovanor jag vill sluta med. Inget godis mer, sluta samla på allt osv. Nu när månen har sin absolut största kraft, blir det manifestationer om hälsa – träna mer, yoga mer. Samtidigt passar jag på att ladda kristaller, runor och tarotkort i månskenet.

Med ljus och kärlek från Laura