Hopp och framtidstro

förtroende, glädje, hopp och tro , , ,

Det gäller att satsa på är framtiden, bygga på den och inte hålla fast vid förgångna tider. De kommer iallafall inte tillbaka. Att bli spådd om framtiden har blivit den mest återkommande frågan i år. “Du kan väl lägga några kort åt mig för det som kommer”, hör jag ofta och det kan vara bra att få en liten knuff att förflytta sig framåt mentalt, istället för att gräva i minnen. Naturligtvis ska vi glädja oss över vackra minnen, men varför ödsla tid på att älta sina misstag. Bättre lägga sin energi på det det kommande.

Tarotkorten brukar vara en bra vägvisare. En liten tankeställare för vilka vägar vi ska välja och vilka dörrar vi ska stänga för gott. Du kan välja mellan olika läggningar, med 2 kort, 3 kort, 5 kort, 7 kort eller 10 kort – det så kallade Keltiska korset som ger en djupare insikt. 3 kort är nog det vanligaste, med dåtid, nutid och hur det påverkar framtiden. Du ställer en fråga om ett visst tema – ekonomi, kärlek, jobb – då kan du se varför det blev som det blev och hur din situation påverkas den närmaste tiden.

Vill du veta vad de närmaste 12 månaderna för med sig skulle jag alltid föreslå det Keltiska korsets tio kort. Men vill du bara ha en överblick kan det räcka med tre. Du behöver heller inte ställa någon fråga alls, för korten är vägledande för det som är viktigt för dig och har du bråttom drar jag två kort, problem – lösning! Men utan att gå djupare. Med all spådom, om kortläggning, runor, spåkula eller energier behövs lite tid för att känna in svaren.

Med ljus och kärlek från Laura