Healing för hopp, hälsa och harmoni.

förtroende, glädje, hopp och tro , ,

Som ni kanske redan läst, sänder jag framöver distanshealing både onsdagar och lördagar mellan 22.oo – 22.30. Efterfrågan blev rätt stor och någon sa att det inte gick att slappna av, eftersom de måste upp och jobba torsdag morgon. Även om änglahjälpen kommer fram ändå, känns det naturligtvis skönare, att kunna slappna av helt och bara ta emot. Då känns lördag tryggt.

Ibland får jag frågan hur det kan fungera med healing på distans. Hur kan helande energier flöda på distans? Det är ungefär lika lätt eller svårt som att förklara hur vi kan ringa på mobiltelefonen, för där ser vi heller inte signalen som kommer, vi hör den om telefonen är påställd. Men vi kan nå nästan vilken plats i världen som helst rätt snabbt. Prata med mottagaren om denne svarar. Om du jämför med healing, så märker du den oftast, men du väljer själv om du vill ta emot den. Så överföringen av helande energi sker bäst när det som sänds tas emot. Det är avsikten att sända änglahjälp med villkorslös kärlek som räknas, något som kommer dig till godo vilket som, men hjälper ännu bättre om du är avslappnad och medvetet tar emot det som sänds.

Ja, vi kan ta emot budskap även om vi inte vet tiden, om vi är inställda på att healing som sänds från en viss healer eller medial person ska tas emot. Oftast känner vi då som en varm fläkt eller en pirrning i kroppen. Men mina erfarenheter är att det olika från person till person och jag önskar att de jag sänder healing till vet både när och varför. Att energierna kommer fram. Lite på samma sätt som våra egna tankar kan påverka energier så de sprids och låter oss på tillbaka positiva reaktioner.  Lite som att blåsa hjärtan genom luften. Jag sänder aldrig till någon som inte vet eller inte vill!

Med ljus, kärlek och massor av hjärtan…..