Guld och guldgula skogar

ärkeängel, energi, hopp och tro, lyx , , ,

Nu är skogarna guldgula och dagen jag skriver detta är söndag, en solens och guldets dag. Elementet är elden och metallen är guld. Metallen koppar drar pengar till hemmet, ger tur i kärlek.  Kristaller är tigeröga för självförtroende, mod, hälsa, pengar och energi. Skyddar mot illvilja. Boij-sten för healing och föryngring [ska skaffa en sån]. Pyrit för att minska skulder och dra till sig pengar, dessutom krysolit för att upptäcka oanade talanger. Höst, Löv, Lövverk, Höstlöv, Lönn

Löven som täcker marken ser ut som en matta av guld. Lärorna är inte ense, en del säger att ärkeängeln Mikael, den högste av alla, representerar söndagen, en annan del säger att  Uriel, som skiner i guld och rubinrött styr på söndagar. Han står för visioner och visdom – kan hjälpa oss människor att bli medvetna om det andliga livet.

Söndag är dagen när jag alltid tänder tre guldgula ljus, för min önskan om andliga prestationer, framgång, rikedom [gäller inte bara pengar utan livet i stort] och varaktighet som evig kärlek och livsglädje. Detta inte bara för mig utan alla runtomkring.

Träd, Skallig, Måne, Människor, Grupp, Silhuett

Även vattnets speglingar är gyllene och ser ut som flytande guld, den dagen i månaden när månen står full och speglar sig i vattnet. Nu  är det nästa söndag den 9 oktober kl. 22.54 när månen går in i Väduren. Verkar bli en klar och vacker natt. Så förbered gärna dina ritualer. Fråga mig gärna om du vill hitta på något speciellt!

Själv kommer jag som alltid vid fullmånen att tända min stora eld för spådom utomhus. Har du någon speciell fråga du vill ha svar på, säg gärna till när vi pratas vid, så kan jag försöka få svaret vid elden. Jag har spått i eld ett par årtionden och elden ger svar på mycket.

Abstrakt, Vatten, Guld, Gyllene

Med guldgula ljus och mycket kärlek från Laura