Gott Nytt År 2021

blog, drömmar , , , ,

Ett nytt år är här. Lång tid efterlängtat. Det är flera veckor sen jaj började nedräkningen. Förra året var verkligen inget bra år. Corona, karantän, inga resor, inga marknader som jag älskar, året var trist för hela slanten.

i

Så kom det äntligen, det efterlängtade 2021. Nu gäller det att ge allt en positiv vändning. Låta positiva tankar kanta vår vardag och vårt liv. Jag hoppas att tankens superkraft ska kunna vara till hjälp. Det sägs ju att tänker vi att “nu blir det bra”, då blir det så. För det spelar ingen roll om vi tänker bra eller dåligt, rätt får vi i vilket fall. Tankens kraft är så oändlig, så om vi tror tillräckligt på det vi önskar, då blir det så. Då kan vi ändra livsöden. Vi skulle använda oss mer av den här speciella superkraften vi har!

Så som här ovan, ser det ut hos mig idag. Det är rätt skönt, för de senaste veckorna har det bara regnat. Fint att få lite vitt ute. Framför allt eftersom jag bor iå ar det en pytteliten by, med bara några få människor. Det betyder att vi inte har gatubelysning. Så när det är mörkt…då är det väldigt mörkt. Men vi går ju mot ljusare tider nu. Framemot slutet av mars brukar det vara riktigt fint ljust redan.

Än en gång Gott Nytt År, ljus och kärlek från Laura