Gör upp med ditt liv

Attraktionslagen, energi, hälsa, Meditera , , ,

Börja ta tag i ditt liv, så det blir som du vill ha det. Eller gör åtminstone de allra bästa av det. Det finns perioder när allt inte går som på räls. Då hjälper det om du försöker göra saker du tycker om, det ger dig energi. Omge dig med ljusa och glada saker och ta dig tid för roliga aktiviteter. Var snäll mot dig själv, livet är för kort för att vi ska vara hårda mot oss själva i onödan. Det vi fokuserar på får vi mer av.

Har du någon gång ställt till det riktigt tokigt [det gör vi alla nån gång}, försök att skratta åt situationen istället för att gnälla. Leta alltid efter humorn i dålig situation.

Försök att se det vackra runt omkring dig. För många är naturen som balsam för själen. Konsten är att släppa sina dystra tankar och istället ta in det som är runtomkring. Grönskan, dofterna, djur som dyker upp. Just nu när vi fortfarande har sommar kan man uppleva de härligaste saker på en skogspromenad. Allt mellan vackra fjärilar och kanske rådjur med ungar. Jag har en rådjursmamma med tvillingar, som brukar dyka upp på tomten ibland och vips är tunga tankar borta. Just nu år mina skogspromenader fyllda med hallon, blåbär, tranbär och lite hjortron. För att inte tala om alla härliga svampar. Den svenska naturen bjuder på mycket gott och nyttigt.

Vi kan helt säkert lära mycket av djuren – som detta att vara närvarande i nuet. Visst är det nästan förargligt, om man gått och varit rädd för något ett par veckor och sen går det hur bra som helst. Visst blir man glad, men tiden av rädsla var onödig. Bättre att lösa problem om de kommer, istället för att gå och älta sånt som kanske aldrig kommer att ske.

Känn efter hur en nystart skulle kunna påverka ditt liv i en positiv riktning. Hur skulle du kunna påverka din livsstil för att bli den positiva, fantastiska människa du innerst inne är. En kund berättade för mig hur hon genom att följa månfaserna hittat vägen till ett fantastiskt liv.

Hon använder tiden vid fullmånen för att förlåta sig själv och andra för att gå vidare utan belastning. När det är dags för nymånen blir det spell och ritualer med önskningar för framtiden. De 3 viktigaste önskningarna där hon varje nymåne följer upp hur det går. Självfallet stöder hon också önskningarna med meditation och gör vad hon kan för att uppnå det hon vill. Hon berättade att hon så gott det går följer Attraktionslagen och använder tankens starka kraft. Jag kommer i fortsättningen också att stödja med andlig healing på distans. Det är healing med positiva energier och hjälp av passande ärkeängel. Har du frågor är du välkommen att ringa. Du når mig bäst på linjen tidiga morgnar.

Ljus och kärlek från Laura