Fullmånen i Skyttens tecken

drömmar, energi, Måne , ,

Det betyder att lyckan kommer med stormsteg i Skyttens eldtecken. 15.55 är det dags – till och med en lyckosam tidpunkt. En måne som hjälper oss förverkliga våra önskningar och stärka våra energier. Nu förlåter vi allt och alla för att gå vidare med lätta steg. Naturligtvis förlåter vi även oss själva, för det nyttar inte att grubbla över gångna misstag. Vi kan ta lärdom, men inte ändra det som är gjort – när stenen är kastad är den borta.

Månens energi ger oss nya krafter. Vår intuition och andlighet är extra stark under fullmånen, så det är också en fantastisk tid för spådom, både att spå och att bli spådd. Passa på att manifestera dina nya intentioner direkt under fullmånens ljus, för att ge det hela ny kraft. Tänd ett ljus och visualisera ditt mål – jag låter mitt mål idag sväva i tanken i en lila turbubbla och hoppas på Jupiters hjälp att få min önskan uppfylld.

Idag sker allt till toner från shamantrummor. Inspelade och egna trumvirvlar på plats, direkt under månen. Tänker på den stora uggla som flög upp framför mig och vovven på vår tidiga gryningspromenad. Ser den som ett tecken på visdom och kloka beslut. Den tittade intensivt på oss med sina kloka ögon, innan den bredde ut vingarna och flög iväg – som om den ville säga att jag ska lita på min intuition, men ändå inte glömma att tänka efter.

Önskar en fantastisk fullmånedag!