Fullmåne 30 november..

Uncategorized , , , ,

Årets näst sista fullmåne. Den minsta. Nu har vi två gånger kvar att med månens hjälp göra oss av med oönskad “ballast”, ovanor och otrevligheter.

Det allra första jag skulle vilja “begrava” är Covid 19, men det känns lite för stort. Till och med för månen. Men försöka duger, så det får vara med på ett litet hörn. Fullmånen sägs ha en stark och vägledande kraft. Om du vill göra en fullmåneceremoni, har jag upplevt att kraften blir större om man gör den utomhus. Så det blir det den här gången för mig.. Naturligtvis blir det också en eld. Häng gärna upp ett vindspel om du är ute. Det är bra att markera sin cirkel för fullmåneaktiviteter med något, stenar till exempel. För mig blir det en halvcirkel, eftersom jag gör det vid en damm. Om du inte har möjlighet att göra en eld, tänd ett ljus och och håll det i din hand.

Nu i vintertid älskar jag fullmånen väldigt mycket. Innan snön kommer, så är månen det enda som lyser upp min by efter mörkrets inbrott. Det är nu mörkt ungefär från 3.00 på eftermiddagen till 8.00 på morgonen. Att säga, att jag avskyr november vore en underdrift. Fullmånen är den här mörka månadens största glädjepunkt. Nu vid fullmånen kan du släppa taget om skadliga tankar, vanor och energitjuvar. Gör en förlåtelse ceremoni, Ta några djupa, renande andetag, tänk på det som irriterar dig och som du vill befria dig ifrån. Skriv ner det och släng pappret på elden eller om du inte vågat dig ut, i lågan på det levande ljuset.. Skriv 3 ggr, säg det 3 ggr när det brinner.

Ljus och kärlek från Laura