Framtidsdrömmar

Attraktionslagen, drömmar, kristallkula , ,

Kristallkulan stod beredd redan i gryningen, för att ge en liten blick in i framtiden. Fick en positiv, lugn bild med grön rök/dimma som steg uppåt, stannade till och fortsatte uppåt tills den fyllde hela kulan. Ett mycket gott tecken för den närmaste framtiden. Såg bilder av människor som strävade uppåt, långsamt men intensivt. Det är måndag, månens dag – idag nymåne i Tvillingarna, med ärkeängeln Haniel, mångudinnan, och ärkeängeln Gabriel, kärlekens och hoppets ängel,  vakandes över oss.

Elementet är vatten. Vatten som är det undermedvetna, kommunikationen mellan den fysiska och den andliga världen. Måndagens färger är silver och mjukt molnvitt som lovar tur i det oväntade, ökad intuition, återställt hopp och uppfyllda drömmar. En dag när vi ska be om mångudinnans hjälpande kraft vid ritualer om nystart och som alltid vid en ny månfas, ska vi vara uppmärksam på våra drömmar som då ofta kommer med framtidsvisioner som kan vara dina. Drömmen om ett nytt liv kan bli sann.

Har redan nämnt det kinesiska ordspråket, men tänker ofta på det “Jag drömde tusen vackra drömmar, om vägar till ett fantastist liv …. men vaknade och gick vidare på samma gamla stig”. Ta tag i dina drömmar, välj den dröm du vill mest och pröva ny väg. Tro på dig själv, var övertygad om att det du vill blir verklighet. Det är rätt tid att börja vid nymåne.

Med ljus och kärlek från Laura