För mycket av det goda…

Uncategorized , , , ,

Det kan vara underbart. Men ofta kan det bli alltför mycket av alla godsaker i juletid. Det brukar börja redan under advent. Pepparkakor, lussekatter och annat julgodis. Det är ju så gott. Men kanske inte så hälsosamt.

Men njuta måste vi få över helgerna. Det behöver vi. Jag planerar för hälsosam plockmat och mindre dignande julbord. Det blir ändå bara jag, man och hund den här julen och då passar det med plock utan tvång att sitta vid bordet i timmar. Kan naturligtvis inte låta bli lite magi heller. Hade först tänkt satsa på magi för pengar och välstånd, men ändrade mig och kommer nu att tända mina gröna ljus för hälsan. Vad nyttar pengar om man inte är frisk.

Årets sista månad ska bli väldigt speciell. Även det här året. Vi är tvungna att fokusera på de små glädjeämnena i livet och måste väl detta ett litet tag till. Låt oss försöka fokusera på framtiden. Hälsan är det vi bör sätta först. Har övergivit min favorit efterrätt glass med vispgrädde. Nu blir det fräscha bär med is och pyttelite champagne. Och magi, Jag har tre gröna ljus, färgade rakt igenom. Har gnidit in dom med olja, kokosolja med tall, björkticka, [chaga], ingefära, gurkmeja och basilika ,,,,,,,,

Många hjärtliga hälsningar från LAURA