Ett “konstigt” folk!

Attraktionslagen, energi, förtroende , ,

Visst är vi det vi svenskar. Kanske blir vi så eftersom största delen av året bjuder på långa nätter och korta dagar. De flesta jag pratar med nu, de längtar intensivt efter vår och sommar. Jag brukar använda Attraktionslagen, se det härliga vädret och dess värmande energi framför mig. Har förtroende för att det snabbt blir så och tackar för änglars hjälp. Jag förväntar mig ett bättre väder och ett bättre liv, på riktigt och med bestämda tankar – för att skynda på solen, värmen och grönskan. Tankens makt är viktig.

Har alltid känslan av att vi nordbor öppnar upp och blir gladare, mer sociala människor under den varma halvan av året. Något som många vännner från varmare breddgrader ger mig rätt i, skrattar och påminner mig om “Blåkullaflyg”, förstamajbrasor och vårt “tokiga” smågrodorna-dansande runt midsommarstången, när vi blir som barn på nytt. Mitt häxiga jag tänker naturligtvis mer på blommorna under huvudkudden och alla intensiva drömmar under våren, Med början redan vid vårdagjämningen. Tiden mellan vårdagjämning och midsommar får jag de flesta samtalen om att tyda drömmar. Sedan verkar drömmarna lugna ner sig fram till höstdagjämningen.

Jag gläder mig över magin när naturen vaknar upp och grönskan återvänder. Universums energier verkar bli kraftfullare och kraften i ritualer stärks. Vi står inför massor av nya möjligheter – med vårdagjämning och nymåne dagarna efter varandra, så planera måndag och tisdag 20 och 21 mars för en positiv nystart! Beredd på allt det nya, när vi ställer fram klockan en timme nästa helg. Sommartid, även om sommaren dröjer lite till.

Med ljus och kärlek från Laura