Energiernas krafter

andligt, energi, förtroende , ,

Idag skriver vi den 8 augusti – 8.8, dagen när den mäktiga Lejonportalen har sin största kraft. Nu står solen i förbindelse med Sirius och Orion – detta sägs vara början på en helt ny livsfas. Nu har vi chansen att än en en gång manifestera det vi under fullmånen den 1.8  ville befria oss från. Nu har vi superkrafter på vår sida!

En positiv tid för alla former av nystart öppnar sig. Ny kärlek eller nystart på “gammal” kärlek – vi får inte glömma att Venus fortfarande befinner sig i retrograd. Vill du ha tillbaka en tidigare kärlek är bästa tiden nu! Ha förtroende till de mäktiga energier som omger oss nu. Tänker du på att starta du eget är bästa tiden att ta beslutet nu. Söka nytt jobb?  Anmäla dig till yoga eller annan träning? Mat för hälsan? Tiden är inne, så ta tag i saken.

Själv har varit en timme uppe på vinden och “grävt” fram mina språkkurser i kinesiska, som jag började med för länge sen. Nu ska jag äntligen ta tag i den saken igen. Tiden känns rätt! Att lita på stjärnhimlen och planeternas konstellationer har aldrig varit fel. Det brukar vara ett bra stöd när man söker bättre livskvalitet. Det är dessutom tisdag idag – dagen när kraften hjälper oss klara av det som hittills verkat omöjligt. Tänd ett rött levande ljus och manifestera din önskan!

Med massor av ljus och kärlek!