En vit lilja i en utsträckt hand

förtroende, glädje, harmoni , ,

Det är kärlekens, hoppets och fredens ärkeängel, Gabriel som brukar synas med en vit lilja i sin hand. Han är den som ger tro på framtiden och är den rätte att be om hjälp att välja livets rätta väg. Du kan tryggt lägga dina önskningar i Gabriels hand, för han är den som månar om din lycka och ger dig glädje. Passar perfekt idag på måndag, eftersom Gabriel räknas som en måndagens ärkeängel – en som ger dig bra start på veckan.

Vi behöver alla energi för att nå våra drömmars mål, så varför inte be om änglahjälp. Även spell, manifestationer , ritualer och massor av magi kan ge oss både energi och framtidshopp. Bäst att  praktisera allt som vi kan. Just vintertid känns ljusmagi helt rätt. Bara att sitta där i mörkret framför tända ljus och titta på lågan medan man föreställer sig sin önskan som sann, det är inte bara mysigt utan ger hopp och framtidstro.

Vi har väl alla läst det många gånger, att det är övertygelsen som ger resultat. Ju starkare vi tror på det vi gör och desto mer kraft vi lägger på det, om så bättre fungerar det. Magi handlar om att påverka energierna, dvs livskraften, i en för oss positiv riktning. Om vi önskar oss något så mycket, att det känns som verklighet, verkar det påverka våra energier att kunna nå målet.

Med hopp, övertygelse och tända ljus, önskar jag en lyckosam vecka!