En purpurfärgad dröm

andligt, ärkeängel, energi , ,

Rena drömmen – så är vägen genom skogen idag, trots lite regn. De blad som ännu hänger kvar gnistrar i guldgult över det purpurfärgade på skogens mark – en mycket vacker syn. Nästan så man väntar sig ärkeängeln Raziel sticka upp bland all purpur och fantiserar om att ärkeängeln Uriel svävar förbi ovanför och strör ut sitt “guld” över purpurängar.

En riktigt andlig torsdag när tredje ögat öppnas av bara farten. Intuitionen flödar och det undermedvetna säger sitt – våra andliga energier känns vara i högform. Bättre kan det nästan inte bli. Jag passar på att skicka en speciell bön om helande magi och öppnande av mitt tredje öga till Raziel,  samtidigt som jag manifesterar överflöd och trolldom. Till Uriel som är  naturens alldeles egen ängel skickar jag bönen om visdom, för mer harmoni i våra liv. När vi kommer i enklang med våra sinnen känns det tryggt och säkert. Det är vårt undermedvetna som då säger ok.

Nästan golvad av skönheten i naturen vänder jag hemåt och är snart tillbaka på verklighetens golv. Men doften av magi hänger kvar, så jag tänder snabbt några lila ljus när jag sätter mig vid skrivbordet för att vänta på samtal. Ett par seriöst blå ljus får också vara med. Det är rättvisans Ärkeängel Metatron, som kom och pockar på ordning och reda.

Önskar nu en fantastisk torsdagskväll och fredag morgon