En ny dag, en ny början….

healing, hopp och tro, magi , ,

Så är vi äntligen inne i det nya astrologiska året som börjar i Vädurens tecken. Vi har klarat av både vårdagjämning och en mäktig nymåne. Snön ligger kvar på flera ställen, men vi så riktigt känner hur det spritter i luften och de första knopparna brister ut i grönska. Snart! Snart är den här, den härliga våren, fylld av magi och mirakel.

Eldkraften i Väduren är stark, påverkar alla stjärntecken och ger kraft för nya idéer. En perfekt tid för både nytt jobb och nystart för kärleken – om den nu är helt ny eller nytändning för den vi redan har. Den här kraften kommer att växa fram till nästa nymåne, som också är i Väduren, och kulminerar då den nymånen kommer i samband med en solförmörkelse. Detta blir en magisk månad, laddad med positiva personliga händelser.

Passa på med en kortläggning, eller kanske en runläggning, för att se vad framtiden har i beredskap för dig personligen. Universums energier är mycket starka just nu och mycket kommer upp till ytan. Tiden så här på våren är också perfekt för kontakt med andra dimensioner – luften känns lättare och “väggarna” blir tunnare. Om du vill att jag också änvänder kristallkulan som komplement vid en läggning är tidig gryning en bra tid, eller just vid skymningen. Vårens ljus är magiskt och vibrerar av liv och hopp. Det är nu vi ska förverkliga våra drömmar.

Med ljus och kärlek från Laura