En dag i blått och lila

andligt, ärkeängel, harmoni, Livsstil , , ,

En livsstil med andlig balans – perfekt för turdagen torsdag när Jupiter styr – färgerna är blått och lila. För mig en dag i indigo och purpur. Gårdagen var verkligen magisk – en dag som i en sagobok.

Redan på morgonen gav ljuset de underbaraste färger…. blått och lila ljus mellan träden. Det blå är “jobbkostymen eller anställningsintervjun”, balansen, harmonin och säkerheten. Känslan av “jag kan”! Så lila – andligheten, drömmarna och våra psykiska krafter. Vårt känslomässiga, mentala liv.

Ärkeänglarna denna dag är Sachiel, överflödets ängel och ett lufttecken – tänk kommunikation, kreativitet, känsla – och Raziel, mystikens, hemligheternas och magins mästare. Klarsynthetens ängel, även han ett lufttecken. Båda dessa ärkeänglar kan du be om hjälp vid dina ritualer, inte bara på torsdagar, utan när det behövs.

Blått är ju en huvud-chakrafärg som kopplas till halschakrat. Just det trygga, balanserade i dina känslor. Hjälper dig att samtala övertygande och logiskt, även i svåra situationer, och framför allt att behålla ditt lugn när stormarna blåser. Kanske blir det ett par indigo jeans och en blå kavaj till nästa intervju?

En ensam liten, lila blomma lyser upp framför fönstret och lovar insikt och psykiska krafter. Lila är färgen för kontakt med andra dimensioner. och med änglar. Lila är kopplat till pannchakrat , det tredje ögat i pannan mellan ögonen. Det känns nästan som om den lila blomman strålar rakt in i tankens kraft och vill hjälpa till att förstå andliga kontakter.

Med ljus och medial kärlek från Laura. Och en lila blomma för andligheten!