En bön om kärlek

ärkeängel, Attraktionslagen, förtroende , ,

En röd ros och 3 – 5 röda ljus, plus en magisk bön om kärlek. Tar hjälp av både attraktionslag och en ärkeängel för att skicka distanshealing om kärlek. På bordet ligger en röd duk. För att det ska fungera ber jag om den stora kärlek och lycka som just du behöver. Ber du själv om om Universums hjälp med kärleken, då ska du inte heller nämna det speciella namnet – både ärkeänglarnas hjälp och Universums plan för dig är den allra bästa. Ha förtroende att de hittar just den person du behöver för att lyckan ska bli fullkomlig.

Kärleksmagi för att hitta den rätte och magi för att återställa kärleken kan vara rätt lika. Skriv ner din vilja på ett rosa papper och läs ditt spell högt 3 gånger innan du bränner pappret i lågan från dina röda ljus, vifta röken mot dig, så du inte viftar bort kärleken. Under min distanshealing viftar jag med de energier jag har från dig röken mot dig. Föreställ dig samtidigt att ni är ett par, liksom jag ser er tillsammas under ritualen. Det du önskar dig, ska i tanken redan vara.

För att förstärka ritualen kan du tända rökelse, en färdigköpt, eller du blandar själv. Då behöver du rosenblomblad, chli, ingefära, mynta och några till. Harz så det bränner. Har du en favoritdoft, lägg gärna till den också, själv tar jag gärna kanel och apelsin. Likaså kan du placera några kristaller för kärlek runt ljusen. Roenkarts för ovillkorlig kärlek förstås, rosa korall, rodonit och flera. Här är också viktigt att du tycker om kristallen. Själv använder jag gärna granaten som håller ihop familjen. Magi hjälper att attrahera kärleken om du är övertygad och tror på det.

Med ljus och kärlek från Laura