En bön om hjälp, en vädjan…

Uncategorized , , , , ,

Inom magin pratar man ofta om ett “spell”, som är en magisk bön om hjälp, ett anrop till änglarna, universum, guden och gudinnan. Ja dit man vill sända sin bön. En bön är en vädjan om något. En bön ska alltid vara positiv för någonting och ens önskan ska framställas som om den redan är ett faktum. Som jämförelse, det är lättare att be för fred än mot krig. Be inte mot något eller någon utan välj för den goda sidan.

Stark önskan och bön om något, i förbindelse med tro på att bönen ska gå i uppfyllelse är bäst. Läste för en tid sen om en bekant svensk skådespelerska som gick in i varje kyrka i Europa som hon åkte förbi. Där tände hon ett ljus för att få tillbaka mannen hon älskar. Hon säger att hon tror på, att om man önskar tillräckligt mycket så blir det så. Jo då, de är tillsammans nu. Tänk aldrig på det du är rädd eller orolig för. Ändra dina tankar och känslor till det du vill ha, då attraherar du det. Låt bönen bli en affirmation, en bekräftelse. Du bekräftar att det är så som du vill ha det. jag vet…, jag har…., det är mitt……, jag känner….. “Kärleken ger mig glädje och trygghet”. “Pengarna flödar till mig”, “Jag njuter av min goda hälsa”. Detta är bara exempel. Du ska utforma dina böner, spell eller affirmationer själv.

När vi ber till universums krafter så behövs tro, känsla, fantasi och klarhet för att bönen ska höras och uppfyllas, helt eller lite i taget. Tankens kraft är så stark att vi kan påverka våra liv om vi tror på det tillräckligt. Jag tror jag redan har skrivit om den gamla sanningen, som säger att oavsett om du tänker att du kan eller att du inte kan, så har du rätt. Så stark är tanken.

När du är klar med din bön. säger du Tack, så är det. Så som man avslutar med Amen i kyrkan [i de abrahamitiska religionerna].

Ljus och kärlek från Laura