En andra chans

energi, planet, spådom, , , ,

Vem vill inte ha en andra chans! Det sägs att när planeten Merkurius går in i retrograd mellan 10 maj fram till 3 maj går allt långsammare. Affärer, kommunikation, nystarter – allt stannar upp. Jag själv tycker det är bra, att få en eftertankens tid de 4 gånger om åter när vår Merkurius, först saktar av och sen går i retrograd. Det går redan lite trögt, eftersom vi befinner oss i retrogradens skugga. Tid att pusta ut! Kanske tid att tänka om, se över och om nödvändigt försöka på nytt lite senare.

Universum är så enormt, ändå står vi här nere och blickar upp på stjärnor och planeter. Uppe i norra delen av landet kan vi fortfarande se Venus som morgonstjärna, men hon avtar sakta i lyskraft. Så böner om kärlekshjälp bör ske snarast. Kanske på fredag som är kärlekens dag. Om vi blundar hårt och låter fantasin flöda, kanske vi inom oss kan se vikingarnas kärleksgudinna Freja susa förbi i sin vagn, som alltid droga av två svarta jättekatter.

Om du vill veta något alldeles särskilt om kärleken, ar fredagen en fantastisk dag att ringa för spådom eftersom just VENUS är planethärskaren denna dag, liksom det även är ärkeängeln Anaels dag – hon sm är kärlekens ärkeängel. Smaragden är den rätta ädelstenen att använda som kärlekens talisman. Den står för kärlek, trohet och för att kunna locka till sig den rätte. En liten smaragdbit i fickan kan göra underverk.

Vi pratar om tidsresor, ber böner och skickar våra energier uppåt, med hopp om att få positiv respons. Det sägs ju alltid, att positiva tankar drar till sig det positiva. Och att man ska passa sig når man “tänker” negativt – att det då blir som direktsamtal med vårt kosmos. Vi ska till och med försöka undvika tänka negativa ord, som nej, aldrig, men osv. Attraktionslagen måste vara universums lag, verkar det som.

Annars brukar jag också se fullmånenatten, som en andra chans, kanske tredje och fjärde också. Hur många fullmåneritualer har jag inte utnyttjat för att bli av med något. Känt mig supernöjd när jag matat lågorna med breven, där jag beskrivit vad och varför något måste bort. Brukar skriva ett riktigt fint brev och klistra igen, innan jag ger det till elden. Känns som ett bra avslut då! Glöm inte nästa fullmåne 16 maj.

Med kosmiskt ljus och magisk kärlek från Laura