Duktiga spådamer

andligt, medial, rådgivning, spådom, , , , ,

Letar du efter en duktig spådam. Då har du kommit helt rätt. Här på Red Hat har vi många duktiga spådamer, häxor, medium, mediala handledare, sierskor, shamaner och spåmän inte att glömma. Du kan få experthjälp och svar på de flesta frågor, allt mellan kärlek, relationer och vart du lagt farmors smycke. Hos oss är alla frågor viktiga, små som stora.

Vi kommer från olika yrken och utbildningar, med olika “bagage” och erfarenheter. Livets hårda skola har satt spår på många, som också har erfarenheten hur man reder ut problem som kan verka tunga. Det är nog vad jag älskar mest med jobbet på den här linjen – är det något jag känner att det inte är mitt område – då vet jag säkert en kollega som är expert. Något annat som är storartat, vi är bemannade dygnet runt. Är det en fråga som gnager – slå en signal istället för att ligga sömnlös. Nu har du till och med möjligheten att “pinga” just din spådam eller sierska. Får vi meddelandet, att du söker oss, loggar vi in så snart vi kan. Kanske inte mitt i natten om vi sover, eller när vi kör bil på motorvägen, men snarast möjligt.

Vi som jobbar här på linjen har också olika sätt att komma sanningen eller framtiden närmare”. Själv skulle jag beskriva mig som en örthäxa, som är duktig på att lägga tarotkort och att spå i eld. Jag har en kollega, som är duktig på astrologi och kan berätta vad just din stjärnbild säger för tillfället. En annan kollega är förstklassig på att spå i runor. Om du är ny på vår linje skulle jag råda dig att läsa våra berättelser först, innan du ringer. Om du inte känner dig säker på att du hittat just din spådam, är det bara att ringa runt och testa lite, tills du hittat rätt. Eller som några av mina kunder – ha olika spådamer för olika problem.

Jag själv är inte bäst på att hitta borttappade saker eller bortsprungna djur, men har kollegor som är super på detta. Däremot bra på relationer och jobb. Och en del annat. Som problem med struliga karlar. till exempel. Det tog mig några äktenskap att komma på att…….. Ja, det är väl olika i alla förbindelser, men man får inte glömma, att man själv är viktig. JAG är människan jag måste leva med till sista dagen. Så den människan, jag, måste helt enkelt må bra.

Som spåkvinna är det viktigt, att få tiden att känna in din fråga, för att kunna ge dig ett korrekt svar. Ibland går det snabbt, ibland behöver man lite mer tid för att hitta rätt kanaler. Det är därför jag gärna använder tarotkort eller andra hjälpmedel. Jag litar helt och fullt på min egen mediala förmåga, men samtidigt känns det tryggt att få stöd, för att svaret ska komma snabbare. Som en motor för tankarna.

Vad som oftast är svårt att ge ett korrekt svar på, det är tiden. Vindarna kan vända och någon kan byta riktning. Du eller den person du frågar om kan få något som kommer emellan. Så även om jag ser och känner den starka kärlek som kommer, är tidpunkten nästan omöjlig att förutsäga, ibland också personen. Även om den starka kärleken känns vara nära förestående. Att säga, att du träffar kärleken kl,15.00 på torsdag är helt omöjligt, det vore en gissning. Ofta är det också så att de redan vet svaret på det du frågar – då gäller det för mig att leda dig på rätt väg till svaret.

Ljus och kärlek från mediala Laura