Drömmarnas budskap

Uncategorized

Ofta ger jag rådet att skriva drömdagbok för att du ska få veta vad som gömmer sig i ditt undermedvetna. Till och med att skaffa ett vackert skrivblock och som morgonritual skriva in vad du har drömt. Du drömmer varje natt, men du kommer bara ihåg de drömmar du vaknat upp ifrån. Om du så bara vaknat en kort sekund.

Själv har jag vant mig vid att sova under en härlig drömfångare, smyckad med vackra fjädrar och torkade blommor. Gärna lavendel eller rosenknoppar, som påstås ge sanndrömmar. Det sägs att våra drömmar innehåller tecken från vårt undermedvetna som vi kan tyda för att förstå oss själva bättre.

Om du till exempel drömmer att du blir jagad, kan det betyda att du har problem som måste lösas, men att du inte vill ta tag i dom.

Om du faller i drömmen, kan det tydas som att du inte har kontroll. Men det kan också vara positivt. Att du inte låter dig pressas, för att uppnå ett resultat. Du vill “go with the flow”.

Om du flyger i drömmen, tyder det på högtflygande planer. Du känner dig fri och har oändliga möjligheter.

Om du ofta drömmer om samma saker är det drömtecken och du ska titta igenom din drömdagbok efter återkommande händelser. Det kan vara en början till klardrömmar, som kan ge dig tecken på dina nästa steg i livet.

Du kan söka på betydelsen av dina drömmar på internet, finna svaret i en bok,, du kan ringa till mig eller en av mina kollegor. Vi hjälper dig gärna att tyda dina drömmar.

Ljus och kärlek från Laura