Drömmar i fullmånens sken

andligt, drömmar, Måne , , ,

Fullmåne och bara 11 dagar till halloween – det lovar intressanta drömmar och spådomar utöver det vanliga. Dagens fullmåne lovar dessutom kraftfulla, positiva dagar. Måne, sol och planeter befinner sig på lyckosamma platser. Så lägg det gamla bakom dig och gå framåt med gott mod. Glöm inte drömfångaren ovanför sängen. Vid den här tiden runt fullmånen ger drömmarna ofta en antydan om hur framtiden ska bli. Skriv gärna upp drömmarna direkt när du vaknar, för man glömmer så lätt detaljerna. Ring mig gärna om du vill ha hjälp att tyda dina drömmar.

Vi känner nästan av hur andevärlden kommer närmare. Nätterna är längre, men med stjärnklara nätter och en fullmåne som lyser starkt, känns atmosfären som genomskinlig. När man går gen skymning eller gryning, är det nästan som om man hör träden viska. Även om man inte ser några djur så vet man att de finns där. Kanske nyfikna på vad den tokiga människan gör i skogen häx-timmen en fullmånenatt.

Mitt mantra när jag går där under fullmånen är “DAG FÖR DAG, PÅ ALLA VIS, BLIR JAG BÄTTRE OCH BÄTTRE”. Man behöver inte ens tänka på något särskilt för “på alla vis” innefattar allt. Jag rör på munnen när jag upprepar det 20 gånger. Samtidigt har jag ett band med 20 knutar i handen och flyttar fingrarna framåt en knut varje gång jag mumlar min ramsa. Om möjligt ska man upprepa detta varje kväll när man lagt sig och varje morgon innan man stiger upp. Viktigt som med all magi är att tro på det man säger. ju starkare ens övertygelse är, desto snabbare och större blir resultatet. Detta har jag från min farfar, som sade att han lärt sig detta i Paris runt 1920. Så attraktionslagen och positivt tänkande har funnits länge verkar det som.

Om ugglor eller korpar, är båda fåglar jag förknippar med fullmåne, spådom och halloween. Känns rätt när de flyger runt på natten. Jag gillar faktiskt också fladdermössen. Kanske mest för att de är så bra myggjägare. Och tydligen är jag inte ensam om att gilla fladdermöss. Läste just nu att Drottning Elisabeth av England tycker om myggfångarna, på tredje plats efter hästar och hundar. Naja, hos mig kommer de nog lite längre ner på listan, Men med fokus på Halloween så skulle jag gärna ha fladdermöss flygande då. Stor brasa i all ära, men fladdermöss,,,,WOW.

Sedan har vi första helgen i november Alla Helgons Dag, när vi hyllar de våra som finns på andra sidan. V i tänder ljus på gravarna, ber kanske en bön och går på gudstjänsten. Det är en vacker, fin dag för själen, men först när den värsta sorgen lagt sig och vi minns alla lyckliga tider. Att tända vackra ljus och känna närvaron verkar som gnistor mad kontakt. Ibland nästan känner man en lätt hand på sin axel.

Magi, fina minnen, ljus och kärlek önskar LAURA.