Ditt horoskop….Skorpionen

HOROSKOP , , ,

Stjärntecknet Skorpionen 23 oktober till 22 november. Ditt element är vatten och din färg är röd. Dofter som passar ihop med dig är mysk, sandelträd och vanilj. Kristaller som passar för oktoberskorpionen är opaler och för novemberskorpionen är det citriner.

Blomman är en mörkröd pion eller en djupt röd ros. Vad annars? Polariteten är feminin och härskare är planeten Pluto med hjälp av Mars.

Din karaktär sägs vara mycket intensiv och dina styrkor är mod, passion och envishet. Svagheter? Jo, det är misstro och svartsjuka. Eftersom skorpionen är ett vattentecken är känslor mycket viktiga, men skorpionen visar sällan sina känslor utåt. Ytan är lugn, men inuti kan det koka. Hettan i känslorna kan vara lika intensiva i hat som i kärlek och de kan verka lite mystiska.

Du är för det mesta en god människokännare som analyserar personer och situationer, men kan kasta dig in i en relation utan att tänka efter. Det är när känslorna tar överhanden. Annars är du mycket realistisk och kan mycket väl skilja på privat och jobbrelaterat.

I Tarotkortleken är det kort nr. 13 döden, som representerar skorpionen. Det har inte något att göra med död. Kort nr. 13 är förändringens kort. Kanske en omorganistion där man städar bort skräpet i sitt liv och söker nya vägar. Att våga släppa taget och tillåta sig att leva. I änglakortleken är kort nr. 13 frigörelsen – något som kanske passar bättre. Ring mig gärna om du vill veta vad just ditt stjärntecken gömmer för hemligheter.

Skorpioner sägs vara starka, orädda och passionerade. De 12 stjärntecknen, Zodiaken, betyder djurkretsen och personlighetsdragen ska stämma bra överens med det soltecken du föds i. Det tecken i Zodiaken som befann sig i solen när du föddes. Så om du känner till djurtecknens egenskaper, så förstår du varför du är som du är. Och varför andra är som de är.

Som skorpion gör du aldrig något halvgjort, det är allt eller inget som gäller. Därför ska du vara lite försiktig nu över helgen den 15 – 16 maj då olika åsikter kan krocka. Relationer kan utveckla sig olika så du blir överraskad. Visserligen försvarar du dina åsikter och står för din övertygelse, men du bryr dig inte så mycket om andras åsikter att det stör dig. Därför verkar helgen bli social och positiv. Du blir kanske överrumplad, men njut av att slippa ta initiativet.

Med de bästa hälsningar från LAURA