Ditt hjärtas röst

drömmar, glädje, Livsstil, magi , , , , ,

Det är nog din intuition att handla som magkänslan säger. Kanske kontakten med ditt undermedvetna, fungerar mycket bra nu i juletid. Vår mest “känslosamma” månad. Det är faktiskt nu vi har lättast att känna med andra, nu som vi vill hjälpa och skänka – och den känslan borde också gälla vårt eget innersta rum. Vad är det jag vill egentligen? Kanske får ja svaret på frågan om jag gör en djupdykning ner till mitt innersta rum, min hjärtekammare. Man har ju för det mesta svaret inom sig, men behöver kanske lite hjälp för att höra det.

Det är nog lättast när du mediterar och att komma närmare ditt innersta jag. Vill du ha hjälp “utifrån” kan det vara en bra idé att kontakta en medial vägledare som lotsar dig inåt till svaret på din fråga. Själens viskning kan ibland vara så svag att du knappt hör den. Men alla har vi olika drömmar om hur vi vill att vårt liv ska se ut. Det är DU som bestämmer över ditt liv, därför är det viktigt att du ställer frågan till dig själv. Gärna med lite hjälp för att få hitta det rätta svaret, men inte för att du kanske vill ha ett annat svar.

Ibland när en kund ringer för att få svar på en fråga, märker jag väl att kunden vet men hoppas att få ett annat svar. Men då är det svårt – som medium vill, kan och får jag inte lura kunden att vara glad ett litet tag för att bli om så mer besviken senare. Vad jag brukar göra då är att be kunden ställa flera delfrågor, för att se om det finns öppningar. Mycket kan alltid hända på en resas gång- Och en plötslig storm kan få vindarna att vända.

Just detta att lyssna på sitt hjärta och inta älta sönder frågor, som hjärtat och själen redan vet svaret på är viktigt. Nämnde redan att meditation kan hjälpa till att komma närmare sig själv och sitt hjärtas röst. Det behöver inte vara komplicerat att börja. Sätt dig på en bekväm stol med fötterna stadigt på golvet, rak i ryggen och med armarna hängande efter sidorna, händerna i knät. Slappna av, koncentrera dig på andningen och låt tankarna “flyga” fritt. Andas djupt in genom näsan och släpp ut luften långsamt genom munnen.

Om tankarna börjar haka upp sig på något tema ska du bara koncentrera dig helt på andningen. Sitt så helt avslappnad ca 10 min och håll dig till andningen. När du väl kommit igång, så kan du leta efter någon favoritmeditation, exempelvis med mantran. Eller kolla guidade meditationer på nätet. Att lära sig lyssna på hjärtats röst, eller själens viskning är ett bra sätt att komma i kontakt med sitt undermedvetna.

Med ljus och kärlek från Laura