Brinnande magi

Eld, energi, magi , ,

Nej då, jag bränner inga böcker, men mina gamla anteckningar om olika spell och ritualer har fått gå upp i rök. Jag har faktiskt gjort som jag planerat länge – ordnat och skrivit om allt i en stor ny och vacker anteckningsbok – för att ha allt samlat på ett ställe, ordentligt efter användningsområde.

Naturligtvis kunde jag inte låta bli att använde mina skrivna “verk” till alldeles speciell magi. Första ut igår var allt som jag skrivit om att rensa och rena från elaka energier och negativa tankar, skydd mott onda ögat osv. Laddade elden med tallris, ved från en rönn, knoppande johannisört, renfana, malört och några till , avslutade med beskyddande gråbo i massor!

Blev också några kristaller som fick åka med in i elden. En liten näve med små bärnsten, som sägs kunna rena alla våra energier och ge positivitet- Den skyddar och lugnar samtidigt som den hjälper oss manifestera våra ideér och stärker vår kreativitet. Stärker självkänslan – den hjälper för så mycket att jag tog några extra. Framför den lilla elden låg ett tigeröga för jordning och god energi, en citrin som spider glädje samtidigt som den renar och som alltid en starkt skyddande malakit!

Med kärlek, ljus och positiva energier!